Ik wil graag een pakket met levensmiddelen

Heb jij onvoldoende inkomen om voldoende en gezond eten te kopen dan kun je in aanmerking komen voor een levensmiddelenpakket. Het pakket bestaat uit gezonde levensmiddelen aangevuld met verzorgingsproducten voor moeder en kind. Wanneer je kind jarig is zorgen wij voor een speciaal verjaardagpakket. 

Belangstelling? Stuur dan een mail naar: info@vb8.nl of
bel 06 – 453 535 49. Wij gaan dan samen met jou kijken wat wij voor jou kunnen betekenen. 

Intake
Nadat je je hebt aangemeld bellen wij je binnen enkele dagen. Vervolgens wordt er een afspraak gemaakt voor een intakegesprek.

Zodra jouw aanmelding is ontvangen heb je minimaal twee maanden recht op een levensmiddelenpakket.

Goed om te weten: onze intakers hebben een geheimhoudingsplicht en zullen nooit jouw gegevens delen met andere instanties. Wel kunnen zij bijvoorbeeld contact opnemen met jouw bewindvoerder.

Op basis van de gegevens van de intake wordt gekeken of je definitief in aanmerking komt voor een levensmiddelenpakket. Hierbij worden de landelijk gestelde regels gehanteerd. 

Een levensmiddelenpakket is meestal tijdelijk en wij kijken samen met jou naar de mogelijkheden om het weer zonder te kunnen doen. Lukt dat niet meteen? Geen probleem: wij blijven je steunen. 

In onderstaande filmpjes wordt door Steffie in 4 talen uitgelegd hoe een voedselbank werkt: in het Nederlands, in het Engels, in het Turks en in het Arabisch. Zet het geluid aan: de tekst wordt voorgelezen.

Hoe werkt de voedselbank

How the foodbank works

Gıda Bankası Türkçe nasıl çalışır

أحتاج مساعدة